Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed

Vart jag än går lämnar jag spår

2015-06-02  Chris Geiger


Jag uppslukas av allt som händer runt omkring i naturen , samspelet mellan alla arter hur allting hänger i hopp till minsta molekyl. Ett kretslopp som har bildats genom 1000 tals år av samråd. Här står jag mitt i allt. Jag känner att jag har ansvar, Att dom spår jag lämnar är så bra som möjligt.

DÄRFÖR KAN JAG INTE HELLER VARA TYST när det gäller BEVARA KVARNDAMMARNA

 

IMG_1363Så kan det se ut efter man rivit ut en damm!     STENDAHLSMÖLLA 2015

Vi älskar vår natur och vår art rikedom här på Moder Jord och Vramsån är otroligt viktig för oss alla dessa arters mångfald ger balans!

 

yingyanglanskap
 Har många olika besökare som hälsar på oss här ute på Moder Jord.En av dessa var  ekobyarnas riksorganisation fina människor som ger hopp. Det är skönt när  det finns så många som vill lämna goda spår ! Och vi är många.Jag läger bara min del i skålen och njuter mitt i allt i denna tid. Vi är som ringar på vatten vi finns……………många.

 

 

One Response to Vart jag än går lämnar jag spår

 • Klaus Hansen says:

  Hej, har hört lite om ert ställe genom en bekant. ”Jag söker efter kunskap från de som har odlat ekologiskt. Vill försöka att starta en Örtagård i Humlamåla som ligger 17 km från Tingsryd mot Ronneby.
  Ogräs är ett stort hinder, kan du ge några tips om hur man får ängsmark till ogräsfritt, utan bekämpningsmedel?

  Tänkte att testa med att tillsätta Rock dust till jorden, de har haft stora framgångar med det i Storbrittanien. Hittade en sajt som ger ganska bra info om det. remin skottland ltd. provider of vulcanic rock dust Se under results
  Svenska dagbladet var och besökte Seercenter i Skottland år 2006 och gjorde ett bra reportage, googla på; svd. en pruknande lustgård på skotttska höglandet rock dust

  Behöver ni Rock dust säg till vi säljer svenskt för 1500- per ton. Ni kan gå in på vår hemsida och få info. http://www.naturligvattenrening.com
  Se under tester och Basaltmineral.

  Tänkte att besöka ert ställe hur kör jag för att hitta dit?

  Mvh. Klaus Hansen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 Idag kan vi läsa lite om Chris, Birgit, Percy och ModerJord i #kristianstadsbladet #reportage #moderjord #moderjordkollektivet #jordbandet #peace #love and #understanding
 Produktionen välsignas i sedvanlig ordning av människobarn och enhörningar 🦄
 Nu är även jordnötssmöret på väg ut i landet #moderjordkoop #moderjord #krav #kärlek #jordnötssmör #peace #ekologiskt #goingnuts #glädje
 Vårens första produktion bådar gott. Mer sesampasta åt folket! #moderjordkoop #sesampasta #krav #kärlek #gemenskap #glädje #ekologisktärlogiskt #organic #moderjord #forshultskvarn #bevarakvarndammarna
 Idag har vi producerat jordnötssmör i kvarnen.