Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterCheck Our Feed

Prenumerera på vår blogg

ilonaochchris

 

 

 

01/30/2015 Ilona Geiger


Idag är det jag som skriver med den härliga nyheten om att vi äntligen förstått och fixat så att man kan  prenumerera på vår blogg.

Längst ner på sidan hittar ni ett formulär där den som vill enkelt kan fylla i sina uppgifter, så dimper det ner ett mail när det är nått nytt på gång. Man kan välja att följa våra blogginlägg eller våra nyhetsbrev – som kommer så småningom.

Dessutom vill jag gärna passa på att uttrycka den glädje som infunnit sig under denna sidans uppbyggnad. För förutom den självklara tillfredsställelsen av att ha lyckats skapa en portal och ett fönster för ModerJord gentemot resten av världen, har jag nämligen fått flera fantastiska möten med okända människor som gladeligen delat med sig av sin kunskap, av den enkla anledningen; att jag bett om hjälp.

Det låter kanske inte särskilt märkvärdigt, men ni som känner mig vet att jag i grunden minst sagt alltid varit en “jag kan själv” personlighet, kanske var det inte förrän livet tvingade mig till det, som jag för första gången på riktigt förstod och upplevde hur fint det kan vara att få ta emot.

I samband med det insåg jag även det fantastiska och paradoxala i att; när man ber om hjälp, så ger man faktiskt någonting tillbaka, redan innan man själv fått något, nämligen möjligheten för någon annan att ge. Kanske en självklarhet för flera, men så var det alltså inte för mig…

Därefter har jag alltså börjat be om hjälp allt oftare och nu vill jag gärna skicka lite extra cred till Frida Runberg, som hjälpt mig bygga mallen till sidan, samt gett mig nycklar så att jag själv kunnat justera den efter min inre bild, låångt efter det vi kommit överens om. Nils Florby som med sin oumbärliga kunskap kring weboptimering väglett mig genom, det som för mig kändes som en djungel. Samt nu senast Cecilia Svensson som med värme, entusiasm och generositet visat mig hur jag skulle göra för att ni ska kunna prenumerera på ModerJords blogg.

Så be för allt i världen vänner, när ni behöver någonting. Fråga när ni vill veta. Använd er av era kontaktnät och dela med er av er kunskap. För det verkar vara lite som med kärleken, ju mer du ger, desto mer får du tillbaka och vad har saker och ting egentligen för värde om vi inte använder dem?

Det är vackert att vi behöver varandra!

 

För mig är vackert att vi behöver varandra!

4 Responses to Prenumerera på vår blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 Idag kan vi läsa lite om Chris, Birgit, Percy och ModerJord i #kristianstadsbladet #reportage #moderjord #moderjordkollektivet #jordbandet #peace #love and #understanding
 Produktionen välsignas i sedvanlig ordning av människobarn och enhörningar 🦄
 Nu är även jordnötssmöret på väg ut i landet #moderjordkoop #moderjord #krav #kärlek #jordnötssmör #peace #ekologiskt #goingnuts #glädje
 Vårens första produktion bådar gott. Mer sesampasta åt folket! #moderjordkoop #sesampasta #krav #kärlek #gemenskap #glädje #ekologisktärlogiskt #organic #moderjord #forshultskvarn #bevarakvarndammarna
 Idag har vi producerat jordnötssmör i kvarnen.